Nove Nokia uređaje vidjet ćemo 25.2. na MWC18 u Barceloni

Direktor proizvoda HMD Globala Juho Sarvikas putem Twittera je potvrdio HMD-ovo prisustvo na ovogodišnjem Mobile World Congressu u Barceloni te je najavio odlične/super (eng. awesome) vijesti po pitanju Nokia uređaja iz Barcelone. Kao i prošle godine, HMD će dan prije službenog početka sajma održati svoju medijsku konferenciju.

Portal Pocket-lint prenosi da će HMD Global u nedjelju 25.2. u 16 sati po našem vremenu održati prezentaciju novih Nokia uređaja. Iako detalji nisu objavljeni, pretpostavljamo da će predstavljanje biti moguće pratiti i putem društvenih mreža i prijenosa uživo.

 

Uzevši u obzir koliko toga smo čuli o nepredstavljenim Nokia uređajima, zapravo i ne možemo biti sigurni što ćemo sve vidjeti iz HMD-ove radionice na MWC-u. Zasigurno možemo očekivati globalnu premijeru nove Nokije 6 (2018), a vjerojatno i navodne Nokije 9. Izgledno je da ćemo vidjet globalnu Nokiju 7, a logično bi bilo predstaviti sljedeću generaciju Nokije 3 i 5. Po pitanju običnih telefona, spominje se Nokia 3310 s podrškom za 4G, ako i uređaj broja modela TA-1047 koji nije smartfon i podržava 4G, a špekulira se da ima QWERTY tipkovnicu i možda će nositi Asha brend. Također smo pronašli i znakove postojanja Nokije 1, 4, kao i Nokije 7 plus.

U svakom slučaju, čeka nas zanimljiv MWC.