Nokia 7 plus i 6.1 u ponudi Edigitala po “razumnoj” cijeni

Trgovina Edigital u ponudu je uvrstila Nokiju 7 plus i Nokiju 6.1, nove Nokia uređaje koje je HMD predstavio na ovogodišnjem MWC sajmu u Barceloni. Oba uređaja zadobila su simpatije ranih recenzenata zbog dobrog omjera uloženog i dobivenog, odnosno – solidnih specifikacija, upakiranih u atraktivan dizajn i sa “razumnom” cijenom, u usporedbi s drugim “poznatim” brendovima u tom segmentu.

Edigital će oba uređaja na skladištu imati od 14.4., odnosno već ovaj tjedan. Cijena Nokije 7 plus iznosi 3.233 kune, odnosno 435 eura. Osobno je smatram nižom od očekivanja jer je dosadašnja praksa bila cijena u eurima u zapadnim zemljama pomnožena s 10 kod pretvaranja u kune. Cijena Nokije 7 plus u zapdanim zemljama iznosi od 350 do 420 eura, dok je HMD-ove preporučena cijena 399 eura bez poreza. Nokiju 7 plus kod Edigitala možete pronaći ovdje.

Nova Nokia 6 ili kako je još zovemo Nokia 6.1 ili 6 (2018) u ponudi je eDigitala u dvije boje: crnoj i srebrnoj. Cijena uređaja iznosi 2.155 kuna, odnosno 290 eura. Cijena na Zapadu je od 250 do 300 eura, dok je HMD-ove preporučena cijena prije poreza 279 eura. Dakle, mogli bismo reći da je cijena OK u odnosu na druge zemlje. Ponudu možete pogledati ovdje.

Edigital uređaje nabavlja s europskog skladišta što znači da bi garancija trebala vrijediti i u Hrvatskoj. Službena cijena uređaja u Hrvatskoj mogla bi se razlikovati od one kod Edigitala. Imajte na umu da će datum isporuke tek biti definiran kada uređaj dođe na skladište, a to je od 14.4. ove godine. Detaljnije o uređajima i koliko zaista vrijede novca moći ćemo reći tek nakon što nam dođu na test, što bi trebalo biti uskoro.

Hvala vepru na dojavi. 🙂