Nokia Beta labs program broji 50000 korisnika. Uskoro stižu nadogradnje za cijenom jeftinije Nokije

Juho Sarvikas, proizvodni menadžer HMD-a, u twittu je najavio da Nokia Beta Labs program sada broji 50 000 korisnika. Nokia Beta Labs program, inače nazvan po nekadašnjem Beta Labsu putem kojeg je Nokia testirala nove aplikacije uglavnom za Symbian, koristi se za testiranje novih verzija Androida. Program je HMD ponovno pokrenuo kada je Oreo nadogradnja testirana za Nokiju 8, a tada je bilo samo 2000 korisnika. Broj se povećavao zahvaljujući i većem broju uređaja na koje je Oreo dolazio prvo u Beta verziji. Izgleda da je 50 000 ljudi dovoljno HMD-u kako bi usavršio softver za svoje uređaje.

Juho Sarvikas on Twitter

We have now well over 50 000 users in BetaLabs! Thank you for helping us stay Pure, Secure and Up-to-date! Ps. news on major updates shortly for the value segment of our lineup #nokiamobile #nokiaphonesbetalabs #AndroidOreo

Sarvikas je također najavio da uskoro dolaze veće nadogradnje na donji segment Nokia uređaja, vjerojatno misleći na Nokiju 3 i 2. Za Nokiju 3 je Oreo trenutno dostupan upravo kroz Beta program, dok će Nokia 2 direktno biti nadograđena na 8.1, odnosno verziju softvera koja podržava uređaje s 1GB RAM-a.

Juho Sarvikas on Twitter

@ajayrasal4 Reviewing this daily. I know it’s super important!!!

Posljednja nadogradnja Orea, 8.1, već je puštena za Nokije 6 i 5, a prvo su ih dobile Nokije na indijskom tržištu. Naše Nokije 6 i 5 još uvijek nisu primile posljednju nadogradnju, a nije poznato kada će nadogradnja stići.