Test: Nokia 7 plus, Nokia 6.1 i Nokia 1

Došao je i taj dan. U ruke su nam napokon došle Nokia 7 plus, Nokia 6.1 i Nokia 1. S uređajima ćemo se igrati narednih nekoliko dana, da ne kažem tjedana pa ukoliko imate pitanja postavite nam ih u komentarima ispod. Ovdje ćemo obavljati testiranja a cijela recenzija će biti objavljena na partnerskom Mob.hr-u. 

Pakiranja navedenih nam Nokia su slična kao i ona prvih uređaja. Dimenzije su ostale iste ali je najveća promjena sada naziv modela na prednjoj strani. Tako smo napokon saznali da se nova NOkia 6 u biti službeno zove Nokia 6.1, a Nokia 7 plus nema veliko slovo P u riječi plus. Nokia 1 je pak ostala Nokia 1, a njeno pakiranje je nalik na posljednje pakiranje Nokije 3310 3G. Dapače, uređaj poprilično podsjeća na nju.

U pakiranju Nokije 7 plus je stigla i zaštitna maska kao i kvalitetnije slušalice. To nije slučaj kod pakiranja Nokije 6.1 gdje su slušalice one stare, provjerene WH-108. Iste su i kod Nokije 1. Nokia 7 plus i Nokia 6.1 dolaze još s USB/USB-C kabelom dok Nokia 1 ima USB/microUSB kabel. Evo i nekoliko snimaka pakiranja, kao i prvih snimaka uređaja ispod. Video će biti postavljen naknadno, a sada samo mali uvod u raspakiranje.

Galerija slika počevši od Nokije 7 plus, preko Nokije 6.1 pa do Nokije 1.

Ako vas što zanima slobodno nas pitajte putem komentara 🙂