Video: Raspakiranje Nokije 7 plus, 6.1 i 1 (plus mali bonus)

 

Nokia 7 plus, Nokia 6.1 i Nokia 1 su konačno stigle, i dobro ih mučimo. Naravno, ako imate kakvu sugestiju dodatnog mučenja, ali pod uvjetom da eventualna oštećenja pokriva garancija, slobodno nam sugerirajte test.

Svako testiranje počinje raspakiranjem pa pogledajte video raspakiranja trojke koja nam je pristigla na test. kako me drži dobra grlobolja danima, raspakiranje je bez glasa, što možda i nije loše.

 

Nokia 7 plus

 

Nokia 6.1

 

 

Nokia 1

 

 

Sviđa mi se što je HMD s Nokijom 7 plus poslao silikonsku masku koja je lijepo napravljena i dobro sjeda na uređaj. Doduše, malo prekriva stražnji mikrofon, no nisam primijetio nekakav problem prilikom snimanja zvuka. Dok nađete nove silikonske, ova će dobro doći u produljenju dobrog izgleda 7 plus. Šteta što istu stvar nisu napravili sa 6.1.

Nadalje, slušalice koje su došle sa 7 plus su također pristojne kvalitete, bolje od klasičnih WH-108 koje su došle sa 6.1 ili Nokijom 1. Ipak me čudi da nisu plasirali Stereo Earphones, najavljene još prošle godine. Međutim, ne brigajte, i ove su brandirane Nokia logom a kvaliteta zvuka je pristojna.

 

Uređaji pridošli na test su mi u najdražim kombinacijama boje kućišta. 7 plus je u crno bakrenoj, 6.1 u srebrno crvenoj, a Nokia 1 je stigla u boji kućišta kao i kod Nokije 3310, odnosno plavoj. Dapače, sa bijelim obrubima prednje plohe i kamere, poprilično me podsjetila na 3310 (2017). Osjećaj koji ostavlja u ruci nalik je na onaj 3310 (2017). Nokia 1 djeluje kompaktno i linije su ugodne oku i dodiru. u ruci. Evo jednog kratkog usporednog videa  Nokije 1 i 3310 (2017) ispod.

 

Nokia 7 plus je kod mene, dok Stipe testira 6.1 i Nokiju 1. Već smo objavili fotografije snimljene uređajima pa ih pogledajte na Twitteru ili Instagramu. Ako nemate račune tih društvenih mreža, evo nekoliko neobrađenih fotografija snimljenih kamerama 7 plus (rezolucija smanjena radi uštede serverskog prostora).

Ako imate pitanja o uređaju slobodno pitajte. Volio bih čuti što vi mislite o njima.