U Rusiji otvorene predbilježbe za Nokia 5.1 i Nokia 8110 4G uređaje

 

Dugo očekivana Nokia 8110 4G,  najavljena još na MWC-u 2018 u Barceloni, puževim korakom je počela stizati na razna tržišta. Na redu je Rusija gdje su otvorene predbilježbe za uređaj koji će koštati 5990 rubalja, odnosno 81€ ili približno 600 kn. Predbilježbe se mogu napraviti putem službene ruske  Nokia trgovine.

Drugi uređaj koji je polagano došao na rusko tržište je Nokia 5.1, nasljednik jednog od boljih Nokia uređaja što se omjera cijene i dobivenog tiče. Nokia 5.1 sada dolazi s većim zaslonom, 40% bržim procesorom te boljom kamerom. Uređaj bi trebao biti dostupan negdje u srpnju ali su predbilježbe već moguće, no po nepoznatoj cijeni. Da bi se saznala cijena potreban je ruski broj mobitela, a to će već ići teže.

Nokia 3.1 je već dostupna u Rusiji putem službene Nokia trgovine za 11990 rubalja, odnosno 163€ ili pak 1200 kn.

Za sada nema informacija kada će uređaji stići kod nas, a još manje informacija imamo o dolasku testnih uređaja pa da vam možemo dodatno pomoći oko odabira Nokia uređaja. Po nekim informacijama ne bi trebali još dugo čekati na njih. Dok oni ne dođu, pogledajte naš brzi pogled na nove Nokia uređaje.

 

Eh, kad bi barem sugdje bila dostupna Nokia trgovina…

 

Izvor: Nokia Mobile Russia

Via LoveNokia 1 / 2