Nokia 3.1 i 5.1 uvrštene na listu preporučenih Android Enterprise uređaja

Vjerojatno najočekivaniji nasljednik nekog Nokia uređaja s Androidom su Nokia 3.1 i Nokia 5.1. Ti uređaji su ostvarili dobru prodaju prošle godine pa je za pretpostaviti da bi se isto moglo dogoditi i ove godine s novim modelima. Nokia 3.1 i 5.1 bili bi odlični kao poslovni uređaji a to misli i Android Enterprises koji ih je uvrstio na listu preporučenih uređaja za poslovne subjekte.

Ta dva uređaja nisu jedine Nokije na listi. Pridružili su se Nokiji 8, Nokiji 8 Sirocco, Nokiji 7 Plus, Nokiji 6 i Nokiji 6.1. Dobra stvar nošenja oznake Android Enterprise Recommended je da će tvrtke koje se odluče na ove uređaje dobiti u narednih dvije godine posljednje verzije Androida te redovite sigurnosne zakrpe, što je nekima od posebne važnosti.

 

Jedina loša stvar koja trenutno bode oči kod ovih uređaja je verzija Androida 8.0. To možemo zahvaliti MediaTeku koji se pokazao tvrd orah, ali ipak otvoren za nadogradnje ako ga se dobro potakne. Nadam se da će HMD brzo donijeti posljednju verziju Androida na te uređaje i najaviti dolazak verzije P.

 

Via Nokioteca