Nokia Mobile In zadirkuje sa skorašnjim predstavljanjem Nokia uređaja u Indiji

Indijski Nokia Mobile twitter profil je najavio skoro predstavljanje novih Nokia uređaja u Indiji. Za sada nije poznat datum predstavljanja ali je u eri modernog PR-a poznat službeni hashtag, odnosno popularno “hešić”, #BringItOn. Nokia Mobile je povodom tog predstavljanja napravila i natjecanje za sve svoje fanove kojim će biti sretnicima omogućeno sudjelovanje na predstavljanju. Da bi sudjelovali u natjecanju, osobe moraju biti starije od 18 godina i biti iz Indije te objaviti koja im je najbolja opcija na Nokia uređaju. Ukupno će biti izabrano 50 dobitnika ulaznica a njihova imena će biti objavljena 16. kolovoza što nam govori da bi predstavljanje moglo biti održano negdje između 20.08 i 25.08., a možda i u tjednu početka IFA kongresa.

Dok je to nama manje interesantno, više nas zanima potencijalni uređaj koji će tamo biti predstavljen. Sudeći po hashtagu, ali i velikoj želji svih fanova Nokije u Indiji, vrlo je izgledno da će biti predstavljena Nokia X6, odnosno Nokia X5 al za indijsko tržište. Ukoliko se to dogodi, uređaj će se vjerojatno zvati Nokia 6.1 Plus i Nokia 5.1 Plus.

Uvijek postoji vjerojatnost da nas HMD iznenadi pa predstavi koji jači model, no tu je i berlinska IFA. Međutim, u posljednje vrijeme stižu vijesti o mogućem predstavljanju top modela krajem rujna ili početkom listopada pa je izglednije pojavljivanje Nokia uređaja sa zubom u Indiji.