Novi Nokia uređaj TA-1131 prošao certificiranje kineske agencije CCC

Prošla su gotovo tri mjeseca otkako je neki novi Nokia uređaj prošao certificiranje kineske CCC agencije. Kako godina ide kraju, a u iščekivanju smo novog/novih Nokia uređaja, jasno je da će se na stranicama CCC-a nešto pojaviti. Novi Nokia uređaj oznake TA-1131 ukazao se na stranicama kineske CCC agencije. Ovaj model do sada nije bio uočen u dostupnim bazama raznih tijela koja se bave testiranjem novih uređaja.

Iz objavljenih dokumenata razvidno je da će novi Nokia uređaj imati opciju brzog punjenja baterije što sugerira njegovu pripadnost srednjem ili višem cjenovnom razredu. Obično se nakon prolaska kroz ured CCC-a, uređaj pojavi u bazi u bazi kineske državne agencije TENAA, a tada bi mogle biti objavljene njegove detaljnije specifikacije.

HMD poprilično dobro zaustavio curenje podataka o novom uređaji, tako da nemamo puno naznaka o njemu. Očekuju se pravi flagship uređaj te uređaj sa Snapdragonom 710, no više od toga ne znamo. IFA je tek počela, no malo je vjerojatno da će HMD tamo predstaviti nešto novo. Postoje neke naznake da će se predstavljanje novih uređaja dogoditi za kojih 3 do 4 tjedna, ali ću se ipak suzdržati od daljnjih predviđanja.

 

Via: GSMArena

Izvor: CCC