Aktiviraj se na Nokia Community forumu i odleti u Dubai na Nokia događaj

Osim mobilnih uređaja, HMD je odlučio poraditi i na obnovi nekada velike i značajne Nokia zajednice. Odmah u ranim početcima je s radom počeo Nokia Community forum koji je nekada bio centralno mjesto okupljanja vlasnika Nokia uređaja kojima je ili trebala pomoć ili su jednostavno razmjenjivali ideje i dijelili ih s Nokijom. HMD je nedavno najavio obnavljanje Nokia Community foruma i promjena se napokon dogodila. Novi forum je grafički unaprijeđen, s novim korisničkim sučeljem gdje je lako pronaći važne teme o kojima želite raspravljati. Isto tako je na forum dodano nekoliko novih opcija poput mogućnosti dijeljenja prikaza zaslona, ili ostavljanja fotografije snimljene Nokia uređajem (nešto što i mi na Nokiamobu guramo preko Twitter profila).

Kako bi zainteresirali Nokia zajednicu, HMD je pokrenuo nagradnu igru u kojoj članovi foruma mogu dobiti priliku odletjeti na novi Nokia događaj u gradu Dubai i tamo provesti 48 sati. Vijest je na Twitteru objavio Juho Sarvikas.

Ovo je doista odlična stvar, ne iz razloga što će fanovi učiniti predstavljanje dinamičnijim, već se odmah mogu igrati sa novim Nokia uređajima, možda Nokijom 8.1, 9 Pureview ili čak Nokijom 2.1 Plus.

Sve što trebate napraviti je skoknuti na Nokia Community forum, registrirati se i ostaviti komentar na engleskom jeziku te se nadati da će baš vaš biti odabran.

 

Da se povijest ponavlja je doista istina. Nokia je 2013. godine održala svoj posljednji Nokia World samo nekoliko kilometara južnije u gradu Abu Dhabi gdje su predstavljeni Nokia Lumia 1520 i tablet 2520. Sada bi ponovno mogli vidjeti uređaje velikih dijagonala zaslona s dobrim hardverskim specifikacijama.

Bacite oko na novi forum.