Nokia, HMD, HERE i Jolla rezervirali su prostor na MWC2019

MWC2019, inače skraćenica za Mobile World Congress 2019, najveća je predstava mobilne industrije, a dolazi za malo više od mjesec dana. Nokia će nazočiti izložbi i rezervirala je oko 3110 m² prostora u zgradi broj 3. Ovaj prostor Nokia već tradicionalno koristi budući da ga Finci iznajmljuju već godinama. Ako mislite da je prostor koji Nokia iznajmljuje prevelik, pogledajte prostor Huaweija u zgradi broj1. Ne znamo točno što će Nokia tamo predstaviti, ali postoje mnoge stvari koje treba pokazati po pitanju 5G tehnologije i primjene iste.

Ako idete sjeveroistočno od Nokia prostora, naići ćete HMD-ov prostor koji se nalazi izvan dvorane 3, kao i prošle godine. HMD će imati oko 500 m² prostora, gdje će biti prikazani novi i vjerojatno neki relativno novi telefoni. Finski startup još uvijek šuti o MWC-u, ali budući da je štand već rezerviran i mapiran, sigurno ćemo tamo vidjeti Nokia telefone.

Jolla će također biti prisutna na MWC-u, ali neće imati svoj prostor. Ove godine Jolla će koristiti poslovni prostor koje koriste zajednički razne tvrtke iz Finske. Jolla sigurno neće predstaviti svoj hardver tamo, ali ljudi bi trebali moći isprobati najnoviji Sailfish OS na Jolla i Sailfish X uređajima.

HERE, nekad ponosni član Nokije, koristit će mali prostor površine 17 m², koji je vjerojatno namijenjen samo sastancima.

MWC2019 plan razmještaja