Videozapis: Procurila animacija otključavanja Nokije 9 PureView otiskom prsta ispod zaslona

Kako se prema glasinama približava dan predstavljanja Nokije 9 PureView, a to je kraj siječnja, sve više informacija o samom uređaju počinje se pojavljivati na internetu. Već znamo puno o modelu Nokia 9 PureView, uključujući kako će izgledati, sa koliko kamera dolazi i da će raditi sa Snapdragonom 845. Jedna od glavnih značajki nadolazećeg modela Nokia 9 PureView je zaslonski senzor otiska prsta i današnje informacije govore o animacijama za otključavanje zaslona uređaja koje će se prikazati na uređaju Nokia 9 PureView kada korisnik otključa zaslon putem zaslonskog senzora otiska prsta.

LoveNokia.net pronašao je animacije i neke slike (upute) za sustav otključavanja otisaka prstiju na Nokiji 9 PureView unutar aplikacije postavki telefona (apk). Korisnici će imati priliku postaviti jednu od tri animacije za otključavanje zaslona. Senzori otiska prsta ispod zaslonu nisu brzi kao tradicionalni senzori (kao što se moze primjetiti na Mate 20 Pro), pa će kratka animacija učiniti otključavanje ugodnijim.

 

 

Ako je sve ovo istina, bit će lijepo vidjeti da HMD korisnicima daje više mogućnosti za prilagodbu svojih uuređaja.Glasine kažu da će Nokia 9 PureView biti predstavljena do kraja siječnja (ili na MWC19?).

Izvor: LoveNokia