Nokia Mobile slikama na Instagramu zadirkuje predstavljanje Nokije 9 PureView

Prvo da kažemo da je ekipa NokiaMoba i Mob.hr-a zdrava i čitava sletjela u Barcelonu. Nakon poprilične vožnje kroz Hrvatsku do Budimpešte i leta do Barcelone, ugodno smo se smjestili i nakon prospavane noći, bit ćemo spremni popratiti i prenijeti sve noviteta sa HMD-ova predstavljanja, a i sa cijelog MWC-a.

 

 

Kao svojevrsno zadirkivanje prije predstavljanja novih uređaja, HMD-ov CPO Juho Sarvikas na Twitteru je objavio da će mu se na pozornici pridružiti fotograf Konsta Punkka. Konsta je na svom Instagram profilu @kpunkka objavio fotografiju s “Nokia uređaja”. Nije navedeno s kojeg, ali pretpostavljamo s Nokije 9 PureView. Fotografija ima solidan dinamički raspon, kao i dobru količinu detalja u sjenama. Isto tako je objavljena još jedna fotografija s “Nokia uređaja”, koju je napravio fotograf Jan Lönnberg (@janlonnberg).

Lako možemo zaključiti da je uloga objavljenih fotografija pojačati zainteresiranost za predstavljanje HMD-ovog cameraphonea. Predstavljanje će se održati u nedjelju 24.2., s početkom u 16 sati.